<< BACK

REGISTER

OR All fields indicated with * are mandatory
Close

Blackpool Victoria Hospital NHS Trust

LOCATION:
Blackpool, Lancs
design
Wagstaff Design Studio
space planning:
Wagstaff Design Studio

Wagstaff were invited to refurbish a rather out-dated, but busy NHS restaurant area, Oliver’s Restaurant that regularly seated 350 people. Throughout the 12 week refurbishment the facility was kept open for business.

The Wagstaff Solution

The refurbishment was completed over four phases so the disruption to the restaurant’s daily schedule was kept to a minimium. New flooring, ceiling voids and furniture were installed as well as new servery areas were finished with Walnut counters. Three new areas were introduced to the new open-plan restaurant area; soft seating, TV and lounge area.

CLIENT TESTIMONIALS