<< BACK

REGISTER

OR All fields indicated with * are mandatory
Close

Grant Thornton Breakout Areas

LOCATION:
London
design
Wagstaff Design Studio
space planning:
Wagstaff Design Studio

Grant Thornton believes that sharing knowledge is crucial for enhancing their ability to deliver high quality advice to clients. To this end they invested significantly into their Head Office meeting and visitor centre. The brief was to create a high quality, ultrafunctional meeting area, to replace other meeting spaces throughout their building. This would be based on the top floor of their London offices and would require a completely new fit-out to replace the previous office interior.

The Wagstaff Solution

The Wagstaff Interior Design team spent time interviewing Grant Thornton’s key personnel and observing the usage of the previous meeting spaces to gain a full understanding of their meeting activities and space and equipment requirements.

CLIENT TESTIMONIALS